Om Tobben’s Varmepumpeservice AS

 
Med over 40 års erfaring i bransjen, har vi kunnskap og kompetanse til å hjelpe deg med å velge den rette løsningen for deg. Vår kundegruppe strekker seg fra privatkunder til store næringskunder, og vi tilbyr salg, service og montasje av varmepumper i hele Østfold.

Tobbens Varmepumpeservice AS ble startet i mai 2006 og driftes i dag av Thorbjørn «Tobben» Thevik og Dag Hjalmar Haugaard. Vi er en mesterbedrift og utfører alt av salg, montasje og service av varmepumper i hele Østfold.

Thorbjørn «Tobben» har i tillegg til erfaring som motor- og bilmekaniker, både maskinistutdannelse og erfaring innen skipsfart. Han har blant annet hatt hovedansvaret for drift og vedlikehold av avanserte store kjøleanlegg samt kuldebehandling av skipenes gasslast. I 2006 etablerte Thorbjørn Tobbens Varmepeumpeservice AS.

Dag Hjalmar Haugaard har også utdannelse og karriere innen skipsfart. Han har fagbrev som kuldemontør og mesterbrev innen faget og har blant annet jobbet 3 år på skip i marinen. Han startet eget firma under navnet Haugaard AS i 2009 hvor han spesialiserte seg innen ombygging av fyrkjeler til varmepumper samt varmepumper til proff og næring.

I mars 2020 fusjonerte Haugaard AS og Tobbens Varmepumpeservice AS. I dag deler Dag og Thorbjørn på ansvaret med å drifte Tobbens Varmepumpeservice AS. Bedriften er i stadig vekst og har i dag 10 ansatte som hjelper små og store kunder med salg, montasje og service av varmepumper på hele Østlandet.


Vi er stolt sponsor av lokalidretten.